Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Dør til søppelsjaktSluttføring av søppelprosjektet

10.11.2008

I sommer ble de 35 år gamle søppelkarusellene i oppgangene BC, CD og DE erstattet av containere i hvert søppelrom. De nye containerne kan ta imot mer søppel enn de gamle karusellene. Det viktigste er imidlertid at vi har kuttet ut innsnevringen som avsluttet den gamle søppelsjakten slik at en nå får mye mindre tetting av søppelsjakten. Dessuten kan containerne håndteres med traktoren slik at vår vaktmester slipper nærkontakt med søpla ved å bære ut de gamle søppelsekkene. Det er blitt en vesentlig bedring av hans arbeidsmiljø.

For å få til den samme containerløsning også i AB blir vi nødt til å flytte søppelrommet til rommet som tidligere ble brukt til sykkelstall. Det må også bygges en ny søppelsjakt som ender i dette rommet. Vi har innhentet byggetillatelse for sjakten og arbeidet vil ta til umiddelbart, og vil bli sluttført i mars. Den nye søppelsjakten vil koste i underkant av kr 450 000.

Med oppgraderingen som nå sluttføres vil sameiets søppelhåndtering være klargjort til den nye optiske søppelsortering som Oslo kommune planlegger å introdusere i løpet av et par års tid.

Varsel Vi minner igjen om at det er kun husholdningsavfall som skal slippes i søppelsjaktene.
Informasjon Les mer om avfallshåndtering