Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Dødsfall var ulykke

11.08.2008

Flere av dere fikk sikkert med dere den tragiske nyheten i slutten av juli om at en mann ble funnet død i Grefsenkollveien, rett bak blokken vår. VG skrev 31. juli om at politiet «etterforsker mistenkelig dødsfall» i Grefsenkollveien.

Etterforskningen er nå nettopp avsluttet. Politiet konkluderer med at dødsfallet skyldes en ulykke.

- Flere personer er avhørt, og vi har ingen mistanke om at det er noe kriminelt som ligger bak dødsfallet. Vi betrakter det hele som en ulykke, sier politiførstebetjent Egil Kulseth i Oslo politidistrikt til web-redaksjonen.

Politiet mener Oslo-mannen i 20-årene, som ikke er hjemmehørende her i området, falt ca 100 meter ned fjellskrenten. Han var sammen med flere mennesker som var samlet på toppen av fjellskrenten. Politiet vil ikke gi noen opplysninger om hva slags samling det dreier seg om.

Avdøde ble funnet tirsdag 29. juli kl 16.30, rett ved Grefsenkollveien 28, av tilfeldige forbipasserende. Politiet vet ikke sikkert når mannen falt, men antar at det kan ha skjedd natt til 29. juli.

Den omkomne ble brakt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Resultatene fra obduksjonen er ikke klare, men politiet venter ikke at resultatene vil kaste nytt lys over saken.