Spesialavfall kan leveres nå

09.06.2008

I én uke fremover kan du bli kvitt elektronisk avfall og såkalt spesialavfall i kasser og bur foran E-blokka.

Piktogram for småelektriske varer Småelektriske varer som støvsuger, klokker, vaffeljern, strykejern, radioer, små stereoanlegg, video/foto, elektriske leker, lommelykter, lysstoffrør, sparepærer, lyspærer, telefoner, mobiltelefoner, datautstyr og kabler kan legges opp i kassene som står utplassert.
Piktogram for store hvitevarer Større elektroniske varer som vaskemaskiner, kjøleskap, komfyrer, tørketromler, store stereoanlegg osv. skal settes ved siden av kassene. Vaktmesteren vil ta seg av disse.
Piktogram for spesialavfall Spesialavfall som maling, batterier, white sprit, oljebaserte produkter, oppladbare batterier, rengjøringsmidler m.m. skal leveres direkte til vaktmester som låser avfallet inn i et bur. Vaktmester er tilgjengelig kl 06-22 tirsdag 10. juni og mandag 16. juni for å ta imot dette avfallet. Hverdagene i mellom er han å treffe kl 06-14. Vaktmesteren nås på tlf. 930 18 287.
Viktig! Det er veldig viktig at spesialavfallet ikke legges igjen ute, uten at vaktmester er varslet. Dette er materiale som kan være farlig, for små barn kan det være livsfarlig.

Vi minner om at annet avfall enn det overnevnte ikke må kastes i kassene som nå er utplassert. Sameiet må betale uforholdsmessig mye for feilkasting av avfall. Det er en kostnad som igjen må bæres av samtlige sameiere gjennom innbetaling av økt husleie.

Les mer om avfallshåndtering