Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

ContainerEkstrabeholdere til spesialavfall settes ut 9. juni

02.05.2008

Som kjent har vi container for avfall fra 2. mai t.o.m. 15. mai som sameierne kan bruke til å bli kvitt overflødige ting.

Vi har stått på venteliste for å kunne få sette ut ekstra avfallsbeholder for bl.a. elektriske artikler. Disse settes ut 9. juni, og blir stående én uke.

Det er svært viktig at vi kaster riktig avfall i riktig container/beholder. Hvis renholdsetaten f.eks. finner kjemikalier/maling eller elektroniske produkter i containeren som er satt ut 2. mai, må vi betale uforholdsmessig dyrt for det. Det er en kostnad som igjen må bæres av samtlige sameiere gjennom innbetaling av husleie.

Følgende avfall skal kastes i følgende container/esker:

Containeren fra 2. mai: Kun møbler, trevirke, plastprodukter, ødelagte klær/tepper/stoffer.

Kasse for farlig avfallI kassene for spesialavfall, som kommer 9. juni, kan følgende kastes:

Kasse for farlig avfall: Kjemikalier, maling, beis, white sprit, spraybokser, batterier osv.

Kasse for elektronisk avfall: Småelektriske varer som støvsuger, klokker, vaffeljern, strykejern, radioer, små stereoanlegg, video/foto, elektriske leker, lommelykter, lysstoffrør, sparepærer, lyspærer, telefoner, mobiltelefoner, datautstyr og kabler.

Det betyr at vaskemaskiner, kjøleskap, komfyrer, tørketromler, store stereoanlegg osv. må leveres til godkjent forhandler eller til kommunens miljøstasjoner og gjenbruksstasjoner som kan brukes hele året.

Les mer om avfallshåndtering

Ryddesalgene som vi tidligere har hatt i forbindelse med utsettelse av container blir foreløpig ikke videreført, fordi det har vært vist for liten interesse.