Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

SpørsmålstegnHar du et bilde av gavlveggen mot syd på A-blokken tatt før 2005?

21.01.2008

VIKTIG!

Vi har en gavlvegg som er blitt skjoldet etter at BMR har impregnert veggen. BMR påstår at de har et bilde av veggen før den ble impregnert som viser at den var skjoldet før de startet sitt arbeid. Dette bildet har vi aldri fått sett. Vi mener at skjoldene oppsto i forbindelse med rehabiliteringen, og krever oppretting av dette.

Har noen av beboerne i terrassehuset ett eller flere bilder av gavlveggen mot syd på A-blokken tatt før 2005, slik at man kan få dokumentert hvordan denne veggen så ut før oppussingen, spesielt om det forelå skjolder eller ikke?

Skulle du ha ett eller flere slike bilder, vil vi be om at du sender beskjed om dette til styrekontoret. Dersom bildene er digitale, kan de godt sendes som vedlegg til e-post. Unnlat i tilfelle å komprimere bildene i forbindelse med forsendelsen slik at kvaliteten beholdes.