Plakat - ryddesalg (PDF)

Ryddesalg

05.11.2007

For: Beboerne i Grefsen Terrassehus høsten 2007.
Sted og tid: Reposet i 4. etg. oppgang C-D, lørdag 10.11.07 kl. 12-15.

Gå igjennom dine høst- og vinterting, og se om det er noe du ikke kan bruke. Ta det med på høstsalget, og selg det, eller legg det i gratis-hjørnet.

Nå har du anledning til å se om du finner det du selv trenger til vinteren for en billig penge eller gratis, og kan selv bli kvitt det du ikke trenger. F.eks: Har barna vokst fra skiene sine eller kjelken sin? Avhend det du ikke kan bruke, og se om du kan finne noe som passer i stedet. Det kan være leker og andre barneting, kanskje du finner helt fine leker som vil passe som julegave? Og alt mulig annet som du synes er brukbart, men ikke lengre har bruk for.

Hensikten med dette salget er at beboerne i Grefsen Terrassehus skal kunne «bytte» fra hverandre i stedet for å kaste og kjøpe nytt. Det er bra for miljøet, og gjør det billigere å skaffe det man trenger. Du må selv være til stede, og setter selv prisen du synes er riktig. Du beholder selv eventuelle penger som kommer inn. Man kan godt også gi bort ting gratis. Du kan godt henge opp foto på oppslagstavlen av noe av det du vil selge eller gi bort.