5 år på nettVinnerbidragene i jubileumskonkurransen

26.06.2007

Den 1. april var det fem år siden Grefsen Terrassehus lanserte egen hjemmeside. Derfor arrangerte vi en jubileumskonkurranse hvor vi utfordret alle beboere til å skrive et lite innlegg som fokuserte på de positive sidene ved å bo i Oslos største sameie. På siste styremøte ble konkurransen avgjort, og her er vinnerne:

  1. Gisle Hunvik (leil. 85)
  2. Trine Grønborg Christensen (leil. 52)
  3. Delt mellom Ingunn Bergset og Morten Naustdal (leil. 372) og Gerd og Roald Larsen (leil. 222)

Premiene blir overlevert på sommerfesten i august. Les vinnerbidragene her:

1. Innsendt av Gisle Hunvik

Jubileumskonkurranse - 5 år på nett

Det var en gang 5 blokker A, B, C, D og E som ville så gjerne blir kjent. Så de strekte sine betongarmer til hverandre og tenk det ble til korridorer. Dette ble fint tenkte A som kom først i rekken og passer jo så perfekt, for jeg vil ha en barnehage i min blokk der barn og foreldre kan komme smilende tørrskodd og trygt gjennom korridorene. De 5 blokkene diskuterte seg imellom og ble enig om at de ville være et terrassehus vendt mot solen i vest. Dette likte mange som så at dette var en blokk å trives i og der det var mulig å finne sinn egen plass. Blokkene hadde passet på at der var god plass både foran og bak. Barna gledet seg over mange å leke med og steder å leke uten skummel trafikk. Heisene diskuterte seg i mellom, skal vi være en helt ordinær heis som tar etasje for etasje, nei la oss heller stoppe på 0 - 1 - 2 - 4 - 8 det er jo en så lekker tallrekke og får gjester til å undre. Noen stod på ekstra for å få trivselen til å vokse. Et styre som ordner opp i mange kompliserte saker. Servicetekniker som stiller opp og passer på, en rengjører som gjør rent for oss dag ut og dag inn. Og webredaksjon hadde vett til å få blokkene på nett så alle kunne se terrassehusets hjemmeside. For en vil så gjerne følge med på hvordan det går med terrassehuset vårt og det har de klart så bra at det blir lett rett og slett og føle seg oppdatert om det kjære terrassehuset vårt - og historien videre til Grefsen Terrassehus vil vi nok finne akkurat der.

2. Innsendt av Trine Grønborg Christensen

Hyllest til Grefsen Terrassehus

Hvorfor det GODE LIV leves i Grefsen Terrassehus?

Fordi vi som bor her...

Derfor er det godt å bo i Terrassehuset....

3. Innsendt av Ingunn Bergset og Morten Naustdal

Vi er en småbarnsfamilie som trives godt i Sameiet Grefsen Terrassehus.

Det er mange grunner til det:

Men en hovedgrunn til at vi trives er Grefsen Terrasse Barnehage. Den er helt uvurderlig for oss. Personalet i barnehagen gjør en fantastisk jobb for våre barn.

3. Innsendt av Gerd og Roald Larsen

Siden vi kjøpte vår leilighet i 1977 har vi hatt stor glede av Grefsen Terrassehus. Vi bor fast i Lofoten, men har benyttet vår leilighet til bolig for våre barn under studier i Oslo, og har i de senere år hatt gleden av å benytte leiligheten som fritidsbolig, og vi benytter fritidsboligen så ofte vi kan. Alt som skjer i Grefsen Terrassehus interesserer oss, men det har ikke alltid vært like enkelt å få med seg alt, men etter at webredaksjonen kom har vi gjennom de siste 5 år kunnet glede oss over god informasjon daglig om vi ønsket å gå inn på web-siden. Det er flott å sitte i Lofoten å følge med i alt som av interesse som skjer på Grefsen - så takk for all informasjon og GOD SOMMER. Vi er snart på plass i seksjon 222.