Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Se plakat for våroppryddingssalget (PDF-format)

Våroppryddingssalg for beboerne

27.04.2007

Ta med egen stol og det du trenger til å legge tingene på. Alt man ikke har solgt, må man ta med seg tilbake til leiligheten igjen når dagen er slutt. Det skal ikke være gjenstander igjen i reposet etter salgsdagen.

Gå igjennom vår- og sommertingene, og se om det er noe dere ikke lengre trenger, og legg det ut for salg her! Man kan også gi bort ting. Er barnebunaden for liten? Har poden vokst fra sykkelen sin? Selg det her, og se om du selv får kjøpt barnebunad eller sykkel som passer!

Dersom det du vil selge er for stort til å ta med seg: Ta med bilde av det. Så kan interesserte bli med hjem og se på det hos deg. Vinterting kan legges ut for salg dersom du vil det, men kan være mer aktuelt å selge ved høstoppryddingssalget. Bare beboere i terrassehuset kan legge ting ut for salg, men man kan invitere andre med seg som er interessert i å kjøpe.

Velkommen!