Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Rehabilitering av terrassegulv

22.03.2007

I løpet av 2006 var det 30 seksjonseiere som fikk rehabilitert sine terrassegulv. En seksjonseier valgte betongheller, syv valgte tregulv og 22 seksjoner har fått fliser.

Det var firmaet T.E Tak AS som fjernet den gamle membranen og la ny membran. Firmaet Brendmoe & Kirkestuen AS la fliser. Pris pr gulv med fliser var ca kr 67 000. Av dette betaler seksjonseieren 85 % og sameiet 15 %. Styret minner om at det er opp til den enkelte sameier å rehabilitere sitt terrassegulv. Det er foreløpig ikke et krav, men dersom det oppstår lekkasje til underliggende seksjon blir seksjonseier pålagt å rehabilitere sitt terrassegulv. (Se Sameiets vedtekter § 4) Styret har til hensikt å be om tilbud fra de samme firma.

De seksjonseiere som vurderer å rehabilitere terrassegulv i år må melde fra til styrekontoret snarest, slik at firmaene kan ha et realistisk antall terrasser å forholde seg til når tilbud skrives.