Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

TilfluktsromKort- og langtidslagring i tilfluktsrom

25.09.2006

Styret minner om at det er anledning til å oppbevare gjenstander i tilfluktsrom. Det nordre tilfluktsrom er avsatt til sesongoppbevaring av for eksempel terrassemøbler, bilhjul, sykler etc. Gjenstandene må alltid være merket med leilighetsnummer og dato. Korttidslagring er gratis.

De som ønsker langtidslagring i avlåst rom kan få det mot en liten avgift. Styrekontoret administrerer denne lagring. Ta kontakt med styresekretær.

I forbindelse med rehabilitering av terrassene ble en mengde terrassemøbler oppbevart i tilfluktsrommet. Flere av disse er fremdeles hensatt i tilfluktsrommet og er ikke merket. Noen hagemøbler synes å være kassable. Noen beboere har også hensatt gjenstander som ikke er «sesongavhengig» – f.eks. gamle madrasser, kjøkkenutstyr, stålamper.

Alle umerkede gjenstander vil bli kassert i uke 41, da det settes ut en spesiell container i sameiet. Et stort antall gamle sykler – uten merking med leilighetsnummer og dato – er også hensatt i tilfluktsrommet. Syklene vil også bli fjernet i høst.