Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

MalekostMaling av dør-/vinduskarmer og eternittflater

20.10.2005

Som kjent skal alle vinduskarmer og dørkarmer males hvite innen 1. august 2006. Fargen skal være NCS 0502-Y. Dette er en hvit oljemaling. Det ble bestemt at alle eternittflater skulle males i samme farge som blomsterkassene og brystningene - nemlig NCS2502-R59B STO/NEOSIL som har en betongliknende farge.

I blokk A har nå BMR malt noen karmer og eternittflater, og helhetsinntrykket er kommet til syne. Flere forhold tilsier at eternittflatene over dør og vinduer også bør være hvite. Den samme oljebaserte malingen som skal brukes på dør og vinduskarmene kan også brukes på eternitt.

BMR er nå i gang med å male vinduer, dører og eternittflater i blokk E i henhold til bestilling fra de enkelte sameiere. Dørkarmer, vinduskarmer og eternittflaten over karmene blir malt i samme hvite farge. Fargen er NCS 0502-Y og kan kjøpes i fargehandel.

Det er flere sameiere i blokk A som ikke har inngått avtale med BMR om å male dører og vinduer på sine terrasser. For de som har tenkt å male selv, kan det opplyses at disse sameierne kan hente den betongliknende malingen (NCS2502-R59B STO/NEOSIL) hos vaktmesteren. Denne malingen kan brukes på eternittflatene under vinduene der slike flater er montert - for eksempel i 6. og 10. etasje.