Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

MarkiserRehabilitering av markise - eventuelt skifte duk

15.07.2005

Oppussing av vestfasaden er nå i gang i blokk A, og de resterende blokker kommer etter hvert. Inkludert i kontrakten er demontering og remontering av markisen. Markisene blir merket med seksjonsnummer og blir oppbevart i tilfluktsrommet. Det siste som gjøres før stillasen tas ned er å remontere den samme gamle markisen.

Rehabilitering av markisen eller skifte av markise er ikke inkludert i entreprisen.

BMR - firmaet som pusser opp - tilbyr å sette opp nye markiser.
Følgende tilbud foreligger fra BMR:

Gjelder Pris eks. mva Pris inkl. mva. Kommentar
Ny markise med sveiv kr 7.650 kr 9.563  
Ny markise med motor kr 10.925 kr 13.656 Elektrisk tilkobling kommer i tillegg

Det finnes flere markisefirma som kan gjøre samme jobb. De seksjonseiere som ønsker å benytte seg av andre firma - til for eksempel å skifte duk - kan selvsagt gjøre det. Dersom skifte skal finne sted mens markisen er ned må seksjonseieren si fra før den tas ned slik at markisen kan merkes for «skifte av duk». Markisen blir da lagt på et egnet sted i tilfluktsrommet.

Dvs. at dette tilbudet er aktuelt for alle sameiere bortsett fra sameiere i blokk A.

Interesserte sameiere må registrere sin interesse ved å levere denne svarslippen (PDF) til styrekontoret innen 8. august 2005.

Viktig! Markiser må holdes i stand, slik at de ikke virker uakseptabelt forstyrrende på fasaden. Beboere med markiser som er ødelagt, svært skitne eller sterkt falmet, må enten rengjøre markisen, skifte duken eller fjerne markisen helt. Det er vedtatt av sameiemøtet at markiser over terrassene eller luftebalkong skal være kornblå. Nærmere opplysninger om kvalitet og farge kan fås av styresekretær. Se også standarder.