Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Kjell HuslidInspeksjon av terrasser

12.10.2004

OBOS Prosjekt arbeider nå med å utarbeide en tilbudsspesifikasjon for rehabilitering/oppussing av vestfasaden. I den forbindelse har firmaet anmodet om følgende:

«For å komme videre i prosessen kunne jeg tenke meg å se på ca 3 stk terrasser i hver blokk. Ønsker å få sett på alle typer terrasser i ulike etg. Jeg trenger ikke lang tid pr. terrasse (ca 15 min) og jeg lurer på hvordan dette kan ordnes på enkleste måte. Jeg har holdt av fredag 15 okt, mandag 18 okt og tirsdag 19 okt. På enkelte terrasser blir det tatt boreprøver av betongen, men disse vil vi ta i forkant av vegger og dekker slik at det ikke blir skjemmende.»

Som dere ser av dette er det behov for å komme inn til 15 terrasser. Det anmodes om at 15 frivillige beboere tillater et ca 15 minutters besøk av en betongekspert fra firmaet Ødegård og Lund AS - som arbeider for OBOS Prosjekt.

Vennligst si fra snarest mulig til Kjell Huslid på telefon 22 15 82 25 eller via slik at besøkene kan organiseres.

Vennligst oppgi dag, tid og seksjons nr.

For styret 12. oktober 2004
Vennlig hilsen

Kjell Huslid
Styremedlem