Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

PappeskerFortsatt opprydding i tilfluktsrommene

01.07.2004

Tre containere fulle av «saker og ting» er kjørt bort. Men det er fremdeles mange gjenstander i tilfluktsrommene som har «sett sine beste dager». En ekstra container er satt ut for å samle opp de siste rester.

Døren mellom tilfluktsrommene er nå åpnet. Alle gjenstander i det sydlige rom - nærmest innkjørselsporten - må fjernes, slik at rommet kan rengjøres og merkes for langtidslagring.

Dersom du fremdeles har gjenstander i det sydlige tilfluktsrom må du selv fjerne gjenstandene. Dette gjelder også bilhjul og sykler. De gjenstander som skal beholdes for langtidslagring kan settes i det store tilfluktsrom mens rengjøring og oppmerking foregår. Gjenstandene som flyttes må merkes med leilighetsnummer. Alle umerkede gjenstander som blir stående igjen i det sydlige bomberom vil bli kastet. Det samme vil skje med alle umerkede gjenstander i det store tilfluktsrom.

Det er observert en del møbler, stoler, madrasser, bord, skap, badekar, sykler, dører og bygningsmaterialer som ikke er merket med leilighetsnummer. Kanskje er merkingen forsvunnet og eierne er i den tro at gjenstandene er merket. Derfor oppfordres alle som tror de fremdeles har noe i tilfluktsrommene om å forsikre seg om at deres gjenstander er på plass og at merkingen er til stede.

Tidsfristen for å ha flyttet sine gjenstander er 1. september 2004.