Omtale i Talefoten

01.09.2002

I siste utgave av Talefoten finner du blant annet en omtale av Grefsen Terrassehus' hjemmeside. Talefoten er menighetsbladet på Grefsen og fungerer også som bydelsavis for Grefsen–Kjelsås med aktuelt stoff fra bydelen. Bladet kommer ut 10 ganger i året i et opplag på 9100 og deles ut gratis til alle husstander i bydelen. Bladet har en sterk posisjon i lokalmiljøet. Personer som ikke bor i bydelen, kan bestille abonnement på telefon 22 79 55 30. Her er hele artikkelen:

Faksimile fra Talefoten, september 2002Sameie på nett!

Bydelens boligmaskin - Sameiet Grefsen terrassehus - har laget egen hjemmeside!

Hjemmesidene til Grefsen Terrassehus er ryddige og informative og verdt et besøk hvis du lurer på noe om Grefsenkollveien 12.

- Hensikten er å skape et godt bomiljø. Det krever kommunikasjon og forståelse mellom styre og sameiere, og i «et samfunn i samfunnet» er det nok å skrive om, forteller Nina Sundqvist, styremedlem og webredaktør. www.grefsenterrassehus.com så dagens lys 1. april i år. Nettstedet er allerede en suksess. Over 4000 besøkende på kort tid. - Vi visste på forhånd at IT-interessen blant sameierne var stor, forteller Sundqvist.

Hjemmesiden fungerer som et supplement til den ordinære papirinformasjonen styret gir ut, og gir et godt bilde på hvordan det er å bo i et sameie av en viss størrelse. Eiendomsmeglere har fått øynene opp for hjemmesiden og legger inn nettadressen i alle prospektene som er til salgs i sameiet. En flott måte å presentere sameiet på overfor potensielle kjøpere.

Hjemmesiden er laget på dugnad av Helge Øverås. - Jeg har ikke stilt opp på de vanlige utedugnadene, forteller webmaster Øverås. Han meldte seg straks styret luftet tanken om egen hjemmeside. - Det er en fin måte å yte noe tilbake på.

Livsløpsblokk

- Det er nok mange i bydelen som lurer på hvordan livet arter seg i et boligsameie av vår størrelse, sier Sundqvist. - Terrasseblokkene i seg selv ser skremmende ut. Det er ikke mange sameiere som bor i en livsløpsblokk. I den ene enden er det barnehage, og i den andre har vi gamlehjem. I mellom har vi totalt 360 boenheter som fordeler seg på hybler, tre- og femromsleiligheter. Alle er hjertelig velkommen til å ta en titt på hjemmesidene. Det vil nok gi deg et noe annerledes inntrykk av Grefsenkollveien 12, sier Sundqvist.

Barnehagen 25 år

Sameiets barnehage kan for øvrig skryte av å være en av bydelens eldste. Den 6. juni feiret de 25-årsjubileum med festivitas og åpent hus. På hjemmesidene kan du blant annet lese alt om opptaksregler og barnehagens visjon: Trygghet for livet!