Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Fra BUGs Halloween-fest 30.10.2007

Barne- og ungdomsgruppa (BUG)

Sist oppdatert: 11.05.2014

BUG er en aktivitet som drives av beboere på frivillig basis, og som gir et tilbud til barn mellom 5 og 12 år som bor i terrassehuset. Barn på 4 år som foreldrene mener er modne nok til å kunne være alene på BUG-treffene har også anledning til å delta.

Hensikten med BUG er å gi barna i terrassehuset et sted hvor barna kan bli kjent med hverandre og delta i aktiviteter i trygge rammer.

Møtene holdes i sameiestua, hvor 2-4 foreldre har forberedt treffet, er til stede under treffet og rydder opp etterpå. Barna betaler en liten sum for å komme inn, for tiden kr. 20,- pr. gang. Pengene går til utstyr som papir, fargestifter, saft og mat.

Hovedaktivitetet er de ordinære BUG-treffene, hvor barna leker, tegner, spiller spill, danser osv. Det er også en enkel servering, for eksempel vafler. Disse treffene holdes et par ganger hvert halvår.

BUG har også andre aktiviteter som kan variere fra år til år. Det kan være Halloween-party, juleverksted, juletrefest, påskeverksted og annet.

Velkommen, alle barn i terrassehuset mellom 5 og 12 år!

Kontaktpersoner

Even Jokstad er styrets kontaktperson for Barne- og ungdomsgruppa.

Relatert info